Ranglers består av Patrik Bellmyr, Jim Axelsson & Karin Nilsson.

Fisket bedriver vi på alla möjligt tänkbara sätt. Spinnfiske & trolling har varit det mest gångbara, men metet har senaste åren kommit starkt och framför allt på jakt efter nya arter. Så från att ha fiskat i princip bara gädda så har fisket flyttats över till många andra arter.

Lite historia….

1996-1998

Jim introducerar Patrik för fisket på allvar. Patrik har tidigare bara fiskat någon enstaka gång.

Jim själv har vid detta laget fiskat sen några år tillbaka. Vi är vid detta laget 13-15 år gamla och allt fiske bedrevs i egentligen i samma två sjöar, Sämbosjön & Iglasjön i Rolfstorp. Där vi hyr eller lånar båt.

2001

Första båten och elmotorn köps och fisket tas till en ny nivå. Från att ha lånat både elmotor och båt senaste året så blir det en stor frihetskänsla med egna grejer.

2009

Vi köper varsin flytring & en gummitbåt, och plötsligt är inga sjöar onåbara.

2009 blev ett bra år då fisket utvecklas och vi tar 2 platser i topp-3 i tävlingen ”Rapala – Gäddjakten” sponsrad av Rapala/Normark. Jim med en gädda på 8,3kg. och Patrik med en på hela 10,4 kg (Patriks & Ranglers första 10-klubbare). En fångst som förövrigt publicerades på Fiskejournalens hemsida (Se .PDF fil).

Rapala Gäddjakten

I slutet av 2009 föddes iden med egen hemsida & tankarna med att köpa ny båt.

2010

Ny båt med EU trailer & motor köps. Hemsidan lanserades i februari. Båten byggs om allt eftersom med bla stolar, kastdäck, elmotor fäste.
2011

Båten förbättras ytterliggare genom ex. lantärna m.m.

2012
Ny inköp av ekolod, ett lowrance HDS5, i samma veva drar vi om all el i båten och införskaffar nya batterier.
2013
Karin (Patriks sambo) följer med på lite fiske för att prova.
2014
Karin får upp ögonen för fisket på riktigt. Vi upptäcker metetsvärld och allt vad den har att erbjuda och blir mer och mer intresserade av fånga olika arter och förbättra våra egna rekord på dessa.