Fisket har varit väldigt dåligt för oss sista tiden. Vi har gjort ett par försök efter makrill men även ett par på abborre. Men det har inte velat sig.

I helgen fick Karin dock en havsöring. Vilket alltid var något. Men förrgår kväll fick vi äntligen lite makrill. 12 makrillar på tre timmars fiske får ses som välgodkänt. Jag fick även bonus fiskar i form av en näbbgädda och en havsöring som blev nytt pb för mig.

Efter det fisket blev man sugen på ännu mera så även igår kväll spenderade vi två timmar vid kusten. 4 makrillar och Karin fångade även två näbbgäddor, vilket är ny art för henne. Samt att hon fick pb på makrill.

Så nu blir det grillad makrill till helgen och lite längre fram ska vi testa röka makrill för första gången.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.