Sist skrev jag om vårat bra sarv fiske. Några dagar senare fick vi återigen bra fiske på sarv, även denna gången på östkusten. Jag lyckades återigen höja mitt pb ett par gånger om. Totalt fick jag 4 fiskar över halvklot. Tyngsta vägde tillslut in på 585 gr. Jag fick även en fin borre på strax över 700 gr.

Testade även lite gäddmete och ganska omgående dyker mitt flöte. Märker direkt att detta var en kanon fisk. Den går djup längst botten utmed land utan att visa sig en bra stund innan krokarna tappar sitt fäste. En helt klart bättre fisk som går vinnande ur den fajten.

Även Karin får utöver bra sarvar en kanon fin abborre på runt 700 gr. Hon får dessutom en Id på runt kilot på den enkla flötmetes utrustningen.

Men tyvärr så tappar även hon en bättre fisk. En fisk som fajtar bra men som tyvärr aldrig visar sig innan även den kliver av kroken. Troligtvis en abborre eller Id i bättre format gissar vi oss till.

Vi har även hunnit med en snabbsväng till Vänern. Testade fisket lite men det blev inte så lyckat. Mest småfisk. På vägen hem åkte vi förbi nossan och blötte krokarna där, men det ville sig inte riktigt där heller.

Nu är semestern slut för denna gången.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.