Senaste dagarna har det varit väldigt låg vattnennivå i himleån vilket gjort att man sett massa skräp som jag tidigare inte sett. Så trots att jag vid flertalet gånger rensat på grejer som inte hör hemma i ett vattendrag så verkar det inte ta slut.

Så i helgen bestämde jag mig för att plocka lite innan prognoserna visade på regn. Det blev en hel del saker på kanske endast 30 minuter. Dagens ”skörd” bestod av bla batterier, metallburkar, glasflaskor, skor, glasskivor, proppar, plast, mycket keramik och eternit. Den största eternit skivan var ungefär 80*50cm stor.

Klarnar vatten till helgen efter senaste dagarnas regn så ska jag försöka plocka lite mer.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.