Det var nu ett bra tag sedan det skrevs något här. Senast var i november såg jag. Har inte varit så mycket fiske sedan dess.

Har dock varit på en mer än 3 veckor lång semester i Thailand. På förhand trodde jag nog att jag skulle fiskar mer än jag gjorde men så blev det inte. Men ändå blev det en hel del fiskar. Största på dryga 32 kilo. Får återkomma till detta och bilder på alla arterna.

I helgen som gått har det blivit två ismete pass.

I fredags var jag och Karin i klubbsjön. Men det ville sig inte alls och Karin fick enda gäddan, en liten en. Jag tappade däremot en bättre fisk, en abborre på kilot+. Den satt på en stund men precis vid iskanten lyckades den smita ifrån mig.

På lördagen var Larsson med och vi besökte gamla goda bäckasjön. Även då var det trögt. Ett par små gäddor upp och ett par fäll som vi tyvärr inte krokar.

Isen var ungefär 15 cm på båda sjöarna och hade ett par cm vatten på sig på sina ställen. Kommande veckans väderprognos är inte den bästa för framtida isfiske. Massa regn och plus grader kommer troligtvis ta bra på isarna. Så fiske till helgen känns lite ovist just nu.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.