Har varit iväg på något kortare mete bara sista tiden. Lyckan har däremot inte varit med oss så därför inte mycket att skriva om. Däremot har jag hittat en ny sjö eller ny plats som vi tänkt testa för sutare fisket lägre fram.

I övrigt så gjorde jag härom veckan återigen ett städande i himleån. Vädret var klart och vattnet var extremt lågt. Såg därför massa nya saker på botten som jag inte sett tidigare. Så jag drog på mig vadarna för att inte bli begränsad på samma sätt som med stövlar.

Efter ca en timmes rensning så kan jag konstatera en ordentlig hög med skräp.

image

image

image

Bla. En metallstege och stora ark av eternit. Sen det gamla vanliga som glasflaskor, keramik, batterier och plast. Det mest udda kanske förutom stegen är flera delar till en kakelugn, frågan är bara var resten är?

Det roliga är att jag tycker se mig en ökning av fiskar på sträckan. Tidigare har jag knappt sett någon fisk där. Men sen jag började rensningen så ser jag fler för varje dag. Både elritsor och öringar. Sen om det är inbillning eller att jag helt enkelt spenderar mer tid vid ån än tidigare kanske:)

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.