Kanon vädret i söndags fick oss att bli riktigt sugen på lite fiske. Vi bestämde oss då för att testa Klosterfjorden, jag hade tankarna på id i första hand. Väl på plats insåg vi att det blåste bra mycket mer än hemma och att man hade alldeles för lite kläder på sig.

Efter ett par tappade fiskar utan att skymtat vilken art det var så kom tillslut första fisken upp. Karin får en stabil skrubbskädda på drygt 400 gr. Strax därefter tangerade jag mitt personbästa med en på 460 gr. En rätt kort men tjock fisk.

Nappen avlöser varandra med jämna mellanrum tills vi beger oss hem efter drygt 2 timmars fiske. Tidigare än vi tänkt, men jag var för dåligt på klädd :)

Nu ser vi fram emot Kristi himmelsfärd till att börja med.

image

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.