Har varit ute på ett par kortare turer de senaste veckorna men resultatet har varit ovanligt dåligt. I lördags var dock Larsson på besök så vi gjorde ett försök på lördagen i sambosjön. Även nu var det ovanligt lugnt till att börja med, men då vi denna gången hade båt med ekolod med oss så kunde jag snabbt konstatera var gäddorna höll hus. Efter lite prövande med djup, hastighet och beten samtidigt som ett väderomslag så skulle det börja hända grejer. Tre hugg på samma bete på en kvart var beviset på att vi var på rätt väg. Även om huggen inte kom lika tätt senare så avlöste de varandra med jämna mellanrum.

Karin får äntligen höjt sitt personbästa, denna gången med en gädda på 5.95 kg och 93 cm.
image

Även jag drar på en lite över den vanligaste storleken i sjön annars.
3.89kg / 87 cm
image

Larsson bommar tyvärr detta passet.

Jag och Karin var båda sugna på mer så vi provade även ett par timmar på söndagen med ett par mindre som resultat.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.