Stora delar av fritiden på våren har gått till att bygga ett uterum som kan man spendera regninga sommarkvällar i, och som vanligt är det fisketiden som blir lidandes. Planen var att åtminstone vara färdig innan semestern för att verkningen hinna med fiska då och visst blev det så. Semestern dröjer någon vecka till men lite fiske har det äntligen blivit. Tre korta turer senast veckan och även en inställd tur i söndagskväll pga regn. De två första turerna gav ingenting då vi riktade in oss på gädda, sista turen tog vi istället meteprylarna för att kolla läget på de randiga. Efter en kort tids fiske dyker mitt flöte och under den
kommande timman landas 3 skapliga abborrar och en gädda.

Äntligen lite fisk. Blir mer fiske i veckan förhoppningsvis.

image

Riktigt snygga när de kommer upp i lite storlek. 750 gr blev störst för dagen.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.