Återigen har vi vart i väg på en fiskeweekend. Normalt brukar vi vara i väg två gånger om året, en runt April/Maj och en gång vid Augusti/September. I år har vi dock bara lyckats komma i väg en gång och betydligt senare än vi önskat, men vi fick helt enkelt inte ihop något datum som passade oss alla tre.

Fegen fick agera sjövärd och vi bodde i en stuga i joarsbo 20 meter från vattnet.

Fiskesuget va på topp, för som ni kanske märkt så har fisket under 2014 varit minst sagt katastrof, framförallt gällande mängden fisketid. Tyvärr fortsatte katastrofen även denna helgen. Vi trollade, vi vertikalade och vi flötestrollade. Men det ville dig helt enkelt inte. Försent på året för gösen kanske? Jag vet inte, inte så haj på gösfiske direkt. Hur som helst så hade vi en trevlig helg.

Nu siktar vi istället framåt och flötestrolling i en hemma sjö.

image

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.