Igår tisdag tog vi lunch ute vid havet och givetvis åker man inte till havet utan fiskespöna. Efter en timme på första stället utan någon fisk så ändrade vi plats och direkt på första kastet på nya platsen har både jag och Karin kontakt med skrubbor. Sen har vi kontakt i nästan varje kast under en tid innan det dör ut nästan helt. Efter ytterligare flytt får vi några kontakter till. Tappar dock flera under tiden vi fiskar men får ändå upp 4 stycken totalt, alla som fick simma tillbaka igen. Roliga fiskar som kämpar på bra på lätt utrustning.

image

Efter detta så var det återigen hem för att köra kvällspass nummer 3 i Humsjön, efter min tappade fisk kvällen innan och de brutala nappen så ville man ha mer…

Ohyggligt mycket knot gjorde det svårt att fokusera 100% på fisket men jag fick åtminstone en liten brax :)

image

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.