Två korta fiskepass har man hunnit med senaste dagarna båda dessa i klubbvattnet. I fredags dammade jag och jim av jerk prylarna för första gången på två (!) år. Inga stora framgångar direkt men en borren på drygt 40 cm till mig och två gäddor i samma storlek till jim. När jag fick abborren så var det två till i samma storlek som simmade med sin polar in till båtkanten.

image

På söndagen var det jag och Karin som skulle försöka oss på lite ytfisk. Min första poppergädda för året blev ett faktum även om det var en liten sådan. Även en liten borre fastnade för poppern, även denna gången drog den med sig delar av brödraskapet till båtkanten. Tyvärr kunde jag ju inse att det var fel abborre som tog, de flesta andra var betydligt större. Men ingen av de ville hugga igen.

På vägen in til bryggan slänger vi på wobbler för att köra trolling. Karin slänger på en westin jätte och ganska omgående smäller det på ordentligt. Karin landar kort därpå en fisk som kvalar in bland hennes 5 största gäddor hittills. En gädda på nästan 4 kg.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.