Vi är nu hemma efter en heldags fiske i ottersjön. Vi hade rätt stora förhoppningar på fisket. Men dessvärre var fisket bedrövlig. Trots 15 spön på tre personer och mängder med flytt så fick vi bara 2 gäddor på typ 6 timmars fiske. Larsson fick största på strax under 4 kg.

image

Ute på isen fanns tre andra sällskap. De vi såg från våran plats verkade inte ha någon större lycka de heller. Vi hade dock följe ut på isen av två grabbar som fortsatte längre än oss och försvann ur våran synvinkel. Vet inte hur de gick för de. De stannade ute på isen längre än oss så fick ingen chans att fråga. Hoppas det gick bättre än det gjorde för oss. (Läser ni här så kommentera gärna hur det gick.)

Fick testat mina nya ismetedon för första gången, och de funkade riktigt dåligt. Nu har jag gjort en ny prototyp som ska testas i morgon.

Tagged with:
 

2 Responses to Ottersjön

  1. Linus skriver:

    6 gäddor upp för oss! 5.3 5.1 4.6 4.2 och 2 snipor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *