Vintern närmar sig och med den även ismetesäsongen. Då Karin tagits steget in i fiskarens värld på allvar i år kände vi att mina ismeten inte räckte till för oss båda. Samtidigt har jag varit på jakt efter vänstervevade rullar och kortare ismetespön. När jag häromdagen sprang på detta på nätet så var det ingen tvekan. 48 timmar senare sitter jag hemma med grejerna. 3st Abu Garcia Royal Commodore spön och 3st Hurricane rullar. Mina första tankar om grejerna är att spöna käns lite klena, hade hellre haft lite mer ryggrad, men det är svårt att få en känsla av hemma. Vi får se efter första ismetepasset :)

Angående rullarna så känns de bra även om man ser och känner att själva veven är utformad för högervevad rulle och passformen blir därefter.

Passade även på att även köpa bla wire och krok.

Slank även med en westin jätte i kundkorgen :) som skall testas i morgon.

image

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.