Äntligen!

Efter nästan 1 år har trafikverket & svevia äntligen gjort rätt för sig och återställt det man av misstag förstörde. Ett år som bestått av mängder av mail & telefonsamtal, mycket väntan och kontakt med många olika personer på kommunen, trafikverket och svevia. Äntligen fick man rätt och upprättelse!

Vägkanten som förra sommaren slogs av misstag inte bara en, utan två gånger har nu fått 100 nya al plantor planterade. Alar som på sträckan sedan tidigare redan var skyddade, och inte fick tas bort. Detta för att ge skugga åt bäcken som rinner längsmed och på så sätt ge bättre förutsättningar för bla. fiskarna där i.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.