Beställde i går kväll lite prylar till både båten och ekolodet. Bla 12v uttag som skall monteras i båten för att kunna ladda ex mobilerna. Beställde även en inspektionslucka som skall sänkas ner i kastdäcket för att lättare kunna nyttja utrymmet därunder till förvaring.

Redan förra året råkade jag snubbla över en billigt extra givare till ekolodet på blocket, då fick jag iden att nyttja skärmen vi har och komplettera med strömsladd och bygelhållare för att på så sätt få kunna bygga oss ett portabelt ekolod. Ett lod som jag hoppas ska funka bra att ta med till alla andra mindre sjöar där vi inte sjösätter våran ”stora” båt, och även fungera fint vid pelagiskt vertikalfiske. Beställde alla dessa grejerna från axmarin.se som var helt klart billigaste av alla svenska företag som jag tittade på. Låg fraktgräns och snabba leveranser är ett stort plus. Har inte fått grejerna ännu för visso, men beställde igår kväll, i förmiddags fick jag ett mail om att grejerna var påväg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.